IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

24 години след убийството на Джани Версаче: Двама мъже са намерени мъртви в имението на дизайнера

19 юли 2021 14 30

Всичко става само ден преди годишнината от трагичната смърт на основателя на Versace

Снимка: Getty

Нова трагедия в известното имение Versace в Маями.

В сряда, 14 юли, почти 24 години след убийството на дизайнера Джани Версаче, полицията в Маями е била повикана в къщата, позната като „The Villa Casa Casuarina Hotel“. Обаждането е дошло от прислужница, която казва, че е намерила телата на двама мъже.

Според властите, полицията и пожарната наистина са открили тела в една от хотелските стаи във вилата. В официалния доклад, цитиран от E!News, пише че основната причина за смъртта е двойно самоубийство. Полицията допълва, че двамата мъже са имали огнестрелни рани на главата и са били в безпомощно състояние. Официалната причина за смъртта ще бъде определена на по-късен етап от съдебния лекар на Маями.

имение на

Снимка: Getty Images

Двойното самоубийство идва ден преди 24-тата годишнина от смъртта на Джани Версаче. Той беше убит в имението си, а случаят беше показан и в сериала American Crime Story. В него зрителите видяха как Версаче се прибира от сутрешна разходка през 1997 година, когато Андрю Кънан стреля в тила му. Осем дни по-късно той се самоубива на лодка край северния плаж на Маями.

Убийството на Версаче се превърна в доста апетитна тема за Холивуд през последните години. American Crime Story дори успя да спечели множество награди „Еми“, включително за най-добър лимитиран сериал и най-добър актьор в главна роля в лимитиран сериал в лицето на Дарън Крис, който играе Андрю Кънан.

Самото имение, построено през 1930 година, е купено от Джани през 1992 година. Според исторически записки, дизайнерът е инвестирал допълнителни 32 млн. долара за ремонти, добавяйки южно крило и градина. По този начин къщата, която първоначално е имала 24 скромни апартамента, се превръща в истински палат с 10 огромни стаи и два допълнителни апартамента в южното крило.

имение на

Снимка: Getty Images

След смъртта на Версаче имотът е продаден и е трансформиран в хотел и място за събития. Въпреки че някои от притежаваните от Джани предмети бяха продадени на търг през 2001 година за обща стойност от 28 млн. долара, в имението все още може да се видят остатъци от ерата на дизайнера.

В сайта на хотела е написано, че посетителите могат да се насладят на богато украсени стени, подове, тавани и прозорци, както и на огромен басейн, градина и цялото южно крило.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари