IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Визия на деня: Зендая с винтидж Versace

13 октомври 2020 10 30

Роклята е направена в рождената година на актрисата

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Преди няколко дни се проведоха наградите „Green Carpet Fashion Awards“, на които актрисата Зендая беше очевидният победител. Тя не само че взе награда за промотирането на новия си филм, но също така беше и една от най-красивите дами сред присъстващите. Разбира се, събитието се проведе онлайн, но това не попречи на Зендая да впечатли с визия.

Актрисата избра рокля на Versace, която прилепваше перфектно по тялото ѝ. Интересното е, че дизайнът е част от колекцията на Джани Версаче, направена през 1996 година. Това е и годината, в която звездата от „Еуфория“ се ражда. За дебюта си на модния подиум моделът е носен от Ана Клевхаг, а по-късно и от Кейт Мос. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw) on

В интервю за британския Vogue стилистът на Зендая – Лоу Роуч, казва, че цялата визия на актрисата е била вдъхновена от 90-те години. „Тя е родена през 1996-а и си помислих, че ще бъде забавно да носи нещо от тази година“, казва той. Добавя, че ако звездата е била по-голяма по онова време, най-вероятно именно тя е щяла да покаже роклята на света.

Роуч казва, че прическата на Зендая – обемни къдрици, изтеглени назад с лента за глава, също е била популярна през 90-те години. Актрисата вдигна още повече летвата, като избра чифт обувки на „Christian Louboutin“, които носи за втори път. По този начин тя показва на света, че не трябва постоянно да се купуват нови дрехи и обувки, защото това замърсява околната среда. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metro Society (@metrosocietyph) on

Аксесоарите на Зендая бяха сведени до минимум. Тя заложи само на диамантени обеци и две златни гривни. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари