IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рене Зелуегър откри любовта в лицето на телевизионен водещ

21 юли 2021 10 40

Новото гадже на актрисата е с 10 години по-младо от нея

БГНЕС

Романът на Рене Зелуегър и Антъни Анстед изглежда става сериозен. Според някои източници, 52-годишната холивудска звезда вече се е преместила да живее в дома на 42-годишния тв водещ и автомобилен специалист.

Звездата от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ и 42-годишният водещ на предаването „Дилъри на колела“ са неразделни от няколко седмици, като вече позволяват и на папараците да заснемат нежните им прегръдки и страстните им целувки.

Носителката на „Оскар“ Рене вече на няколко пъти е засичана да се разхожда пред плажната къща на британеца Анстед, която се намира на брега на океана в Лагуна Бийч, Калифорния.

Анстед наскоро финализира развода си с майката на сина му Кристина Хаак. Кристина и Антъни споделят юридическо и физическо попечителство над почти двегодишното си момченце. Освен това Антъни има и още един развод зад гърба си, от който има още две деца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ant anstead (@ant_anstead)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари