IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щерката на Еминем вече не крие гаджето си

21 юли 2021 14 40

Хейли Скот Матърс призна, че е щастлива с него

БГНЕС

Хейли Скот Матърс – дъщерята на певеца Еминем, напредва с инфлуенсърството и вече има над 2 милиона последователи в Instagram. Там тя споделя своите ежедневни визии, показва как се гримира и каква козметика използва. Но сред публикациите ѝ никога не сме я виждали с мъж или други близки за нея хора. Причината е, че тя пази личния си живот далеч от социалните мрежи или поне това бе така до днес.

Красавицата качи първа снимка с гаджето си от 3 години насам и сподели, че наистина прави такива неща рядко.

На кадъра Хейли позира до Евън МакКлинток, с който са на шезлонг в градината.

„Щастливец“, „Не я наранявай“, пишат последователите на Матърс. Една част от тях се пошегуваха, че той трябва да внимава, особено щом знае, че баща ѝ е не кой да е, а самият Еминем.

25-годишната дъщеря на изпълнителя и нейният приятел се познават още от гимназията. Двамата са на една и съща възраст, като започват да излизат още през 2016 г. После заедно се записват в Мичиганския университет.

Според близки до младата двойка, двамата се допълват идеално, като предпочитат да се веселят вкъщи, отколкото да ходят по купони.

Преди няколко месеца самата Хейли потвърди пред Daily Mail за връзката си, като посочи, че нейните родители я одобряват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари