IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория ще продава текила

22 юли 2021 11 00

Тя е поредната звезда, влизаща в алкохолния бизнес

БГНЕС

Ева Лонгория е истинска модна икона. Нейните снимки в социалните мрежи са вдъхновение за много от последователите ѝ. Вместо да последва примера на някои свои колеги и да създаде своя линия, звездата от „Отчаяни съпруги“, реши да изкарва пари от текила. Според информация на Page Six, през август тя ще пусне в продажба първите бутилки от марката си.

Актрисата, която има мексикански корени, говори за това, че ще използва своето наследство, за да направи текила в сърцето на щата Халиско.

В началото на юли Лонгория рекламираше любимата си марка вино. От тогава до сега тя обаче не е обявила официално намерението си за търговия с текила.

Очаква се съвсем скоро да бъде насрочено представянето на марката алкохол, който ще се прави в сътрудничество с мексикански производители.

Ева Лонгория е поредната известна личност, която си припечелва допълнителни доходи чрез своя марка алкохол. Миналата седмица риалити звездата и модел Кендъл Дженър обяви, че нейната текила „818“ вече е разпродадена само няколко часа след като бе по магазините.

Ник Джонас, Дуейн Джонсън – Скалата, Джъстин Тимбърлейк, рокаджиите от AC/DC, са други популярни имена, които имат успешен бизнес с текила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари