IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ден преди рождения си ден: Принц Джордж с нов портрет

22 юли 2021 17 40

Разбира се, снимката е направена от Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Една от най-хубавите кралски традиции продължава и тази година.

Ден преди рождения ден на принц Джордж, който на 22 юли стана на 8 години, беше пуснат нов негов официален портрет. Той се появи в социалните профили на родителите му принц Уилям и Кейт Мидълтън и показва как най-големият им син седи на предния капак на кола, носейки синя тениска с оранжеви черти и сини къси панталонки. Усмивката му е огромна, което може да се дължи на факта, че зад камерата стои самата Кейт Мидълтън.

„Ставам на 8 (!) утре“, гласеше описанието под снимката. Оказва се, че снимката може да крие скрита почит към покойния принц Филип, който почина през април на 99 години. Изглежда, че принц Джордж седи на Land Rover, която е една от любимите коли на прадядо му. По време на погребението ковчегът му бе сложен в специално направен Land Rover, за да се отдаде максимална почит на Филип.

През последните години Кейт се подвизава и като фотограф, правейки официалните портрети на децата си в чест на рождените им дни. Последната снимка на принц Джордж е била заснета този месец в Норфолк, където херцозите на Кеймбридж и тримата им наследници отседнаха по време на пандемията и засега не мислят да се прибират в Лондон. Мидълтън застана зад камерата и за 6-ия рожден ден на принцеса Шарлот, както и този на 3-годишния принц Луи.

Миналата година, когато принц Джордж навърши 7 години, родителите му пуснаха два портрета – един, на който е облечен в камуфлажна тениска и изглежда че се разхожда из природата, и втори, където вече е малко по-официален и е облечен с тъмнозелена тениска.

Уилям и Кейт показват портрети на Джордж на всеки от рождените му дни. Когато той стана на 1, те показаха красиви снимки на тримата, заснети в Националния исторически музей в Лондон. През 2019 година, когато принцът стана на 6, херцогинята на Кеймбридж го беше заснела как лежи на тревата, носейки тениска на националния отбор на Англия.

Изглежда, че 8-ият рожден ден на Джордж отбелязва важна промяна в живота му. Много кралски експерти казват, че момчетата в аристократичните среди обикновено сменят ежедневните къси панталони и чорапите до коляното с официални панталони, когато достигнат до тази възраст. И наистина Джордж напоследък е забелязван в по-официални дрехи, като понякога дори се комбинира с принц Уилям.

„Той расте много бързо и по-скоро е млад мъж, а не малко момче“, казва Софи Мирман пред списание People. Тя допълва, че Уилям и Кейт много добре преценяват какво и кога да носи Джордж.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари