IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън с важен урок към принц Джордж и принцеса Шарлот

22 април 2021 10 40

Херцогинята учи децата си как да пестят пари

Снимка: Getty

Кейт Мидълтън смята, че е време да научи децата си на това как да се отнасят с финансовите средства и как да ги запазят за по-дълго време. Въпреки че всички нужди на кралското семейство се покриват от народа, херцогинята на Кеймбридж иска да покаже на по-големите си наследници – Джордж и Шарлот, че всъщност парите не растат по дърветата и във всеки един момент те могат да свършат.

Именно затова тя е завела принц Джордж и принцеса Шарлот на пазар в Лондон, определяйки им бюджет, който не трябва да надвишават. Точно преди края на великденската ваканция триото се е запътило към няколко магазина в Лондон, като собственикът на един от тях се похвали за срещата в социалните мрежи. „Винаги съм била фенка на Кейт Мидълтън... днес тя беше в един от магазините ми с Джордж и Шарлот. Това, което екипът ми каза за отношението ѝ към децата и към другите хора, ме накара да я харесвам още повече!“, пише Алекса в Туитър.

Собственичката допълва, че 7-годишният Джордж и 5-годишната Шарлот са имали бюджет и са плащали сами за всичко, което си изберат. „Просто нормално отглеждане на деца и един родител, който се опитва да направи всичко както трябва“, казва Алекса. Това не е първият път, в който Кейт извежда децата си на пазар. През 2009 година тя ги заведе в местен супермаркет в Норфолк, където е преглеждала секцията за Хелоуин заедно с Джордж и Шарлот.

„Не видях какво точно купи. Жената, която ми каза за визитата, ми обясни, че Кейт е питала другите деца какво ще облекат за Хелоуин“, споделя по онова време друга клиентка. Допълва, че херцогинята най-вероятно е взела няколко лакомства за своите деца. Принц Луи, който в петък ще навърши 3 години, също е бил с майка си в супермаркета. „Не бихте си помислили, че тя е кралска особа. Просто нормален човек в магазина. Децата не бяха лигави и не викаха. Просто беше нормално пазаруване“, заяви друга жена.

Наскоро принц Уилям и Кейт Мидълтън отдадоха почит на покойния принц Филип, споделяйки негови снимки с правнуците му. „Винаги ще съм благодарен, че съпругата ми имаше толкова много години, в които да опознае дядо и да види колко мил човек е“, казва принц Уилям в официално съобщение. Допълва, че никога няма да забрави как децата му са се радвали на прадядо си и как той ги е забавлявал с уникалното си чувство за хумор.

Принц Уилям и Кейт също споделиха и друга снимка с кралицата и принц Филип от 2015 година. Кадърът, заснет в Балморал, показва как малкият принц Джордж държи ръката на баща си, а принцеса Шарлот, която още е бебе, гледа към прадядо си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари