IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън отново по стъпките на принцеса Даяна

3 април 2021 18 00

Херцогинята повтаря моден стил, увековечен от покойната майка на съпруга ѝ

Снимка: Getty

Кейт Мидълтън неведнъж е показвала, че следи модните тенденции и знае как да се облича. Всяко нейно официално посещение се превръща в новина не само защото е кралска особа, но и заради тоалетите, които избира и прическата, която си прави. Кейт е от онези жени в двореца, които успяват да изглеждат добре независимо дали са облечени в рокля, костюм или обикновен пуловер.

Модният талант на херцогинята се доказа още веднъж в последната снимка, споделена в социалните мрежи. С нея Мидълтън обяви новия си проект – създаването на книга с фотографии. Изданието ще носи заглавието Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020 и ще бъде продължение на проекта Hold Still, който беше започнат през миналата година. Тогава Мидълтън и екипът ѝ поискаха от жителите на Великобритания да изпратят снимки, които са заснели с фотоапарат или телефон и показват живота по време на пандемия.

За да се отбележи пускането на книгата, от кралското семейство споделиха прекрасен портрет на Кейт. Той е заснет от Мат Портеус в Анмър Хол, където в момента се намират Мидълтън, принц Уилям и трите им деца. Херцогинята не гледа директно в камерата, а усмивката ѝ е толкова лъчезарна, че може да ви зареди с положителна енергия в момента, в който погледнете към снимката. Облечена в червен пуловер, Кейт държи в ръцете си фотоапарат, готов за запечатването на поредния кадър.

Това, което направи огромно впечатление на модните фенове, беше намачканата бяла яка, която се подава изпод червения пуловер. Стилът стана доста известен през 80-те години, когато принцеса Даяна започна да се появява с подобни яки. Кейт Мидълтън на няколко пъти е следвала примера на покойната принцеса. Намачканата яка беше сред любимите стилове на Даяна, като тя често носеше такива блузи под пуловер или яке.

Кейт Мидълтън написа и предговора към книгата Hold Stil: A Portrait of Our Nation in 2020, който също беше споделен в социалните мрежи. Тя казва, че чрез този проект иска да използва силата на фотографията, за да създаде история на това, което всички изпитваме по време на пандемията. Да запечата важните моменти на семейства и общности, които живеят в това безпрецедентно време.

Даяна Getty

Снимка: Getty Images

Книгата ще бъде пусната онлайн и в книжарниците във Великобритания на 7 май. Всички печалби ще бъдат разделени между организацията Mind, грижеща се за психичното здраве, и Националната портретна галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Цвета ( преди 3 години )
Всички ходехме с такива блузи тогава, бяха модерни. Глупава новина.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар