IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс зарязала алкохола след един "Златен глобус"

23 юли 2021 18 00

Звездата пила шампанско и казала неща, за които съжалява

Снимка: БГНЕС

Меган Фокс призна в ново интервю, че след наградите "Златен глобус" през 2009 г. се е отказала завинаги от алкохола. На церемонията 35-годишната актриса седяла на една маса с Блейк Лайвли и братята Джонас.

Тя била толкова увлечена от разговора, че не забеляза как е изпила няколко чаши шампанско Moet, което на събитието било в изобилие.Според звездата по масите имаше „гигантски бутилки“.

„Бях агресивна. Казах много ужасни неща, които не трябваше да се казват на червения килим - сподели Меган в интервю за WWD. "Имах много проблеми след това събитие."

Вероятно Фокс се позовава на разговора си с Е! News, в които тя се сравнява с актьора Алън Алда (сега на 85 години) и казва: „Толкова се страхувам да бъда тук, смущавам се. Уплашена съм. Брайън (Остин Грийн) не иска да е тук. Той не иска да ми бъде половинка. Той е мъж. С голямо его. Сигурно пише музика. Не мисля, че го е грижа. "

Меган и Брайън се разделиха преди година и половина, а процедурата за развод беше образувана миналата есен. 

Звездите имат трима синове - 8-годишния Ноа, 7-годишния Бодхи и 4-годишния Джърни. Сега Фокс има щастлива връзка с рап звездата Machine Gun Kelly, който щастливо блести с нея на червения килим.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари