IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна битка: Братята Джонас предизвикаха братята Хемсуърт

26 юли 2021 09 00

Дали Ник Джонас иска да отмъсти на Лиъм Хемсуърт заради Майли Сайръс?

Снимка: Getty Images

Знаем, че мъжете често искат да покажат кой е по-силния чрез една битка на боксовия ринг или на тепиха за борба. Отношенията им стават още по-обтегнати, когато става въпрос за жена и то огнена като Майли Сайръс. Изпълнителката попадна в полезрението на феновете, след като Джо Джонас обяви, че е готов да се бие с Лиъм Хемсуърт. Много от потребителите в интернет сметнаха, че става въпрос за защита на честта на Ник Джонас, който имаше връзка с Майли, която малко по-късно се омъжи и се разведе с Лиъм. 

Тези слухове се засилиха още повече, когато Джо, Ник и Кевин Джонас се появиха в предаването на Джими Фалън, за да промотират своето специално предаване за Олимпийските игри. Тогава те заявиха, че са се вдъхновили за силови спортове, след като са гледали няколко боксови мача в YouTube. "Ще направим един мач в стил UFC. Ще бъдем ние срещу братята Хемсуърт. Засега те все още не са ни отговорили на имейла, но мислим, че нещата ще се получат", заяви Джо. 

Засега не е ясно дали всичко това е в кръга на шегата, или между двете семейства наистина ще има борба. Все пак братята Джонас активно се подготвят за началото на Олимпийските игри, които стартират на 23 юли. Те тренираха с истински атлети, които ще се състезават в Токио, в продължение на седмица, след което се състезаваха един с друг. Нещата стават малко по-сериозни, когато Ник си чупи ребро. За щастие, в момента той е добре, но контузията му попречила да свърши няколко важни ангажимента. 

Тримата братя също така говориха и за предстоящото си турне "Remember This". Ник посочи, че групата е била една от последните, която е направила концерт на живо преди началото на пандемията, и ще бъде една от първите, която ще се качи на сцената след падането на ограниченията. 

Ник, Кевин и Джо коментираха и как семействата им реагират на стари техни клипове. Кевин, който има две дъщери - Алена Роуз (7) и Валентина Анджелина (4), казва, че момичетата му го възприемат като човека, който се появява в един от епизодите на "Хана Монтана". Годината е 2007-а и Кевин доста се е променил от тогава, но това изглежда не се забелязва от децата му. Допълва, че те са били изключително впечатлени от къдравата коса на Ник и искат той отново да бъде с такава прическа. "Като я пусна малко по-дълга, тя веднага се накъдря, така че скоро децата ще бъдат щастливи", обеща най-малкият брат Джонас. 

Засега Ник е единственият без деца, тъй като Джо и съпругата му Софи Търнър посрещнаха дъщеря Уилоу, която на 27 юли ще стане на годинка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари