IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас се обясни в любов на Приянка Чопра

20 юли 2021 12 30

Актрисата стана на 39 години

БГНЕС

Ник Джонас се обясни в любов на съпругата си. Певецът отправи мило послание към Приянка Чопра в Instagram, а поводът за него бе 39-ият ѝ рожден ден, който бе през изминалия уикенд.

„Честит рожден ден, любов моя. Ти заслужаваш цялото щастие на земята. Днес и всеки ден. Обичам те“, написа изпълнителят от Jonas Brothers“.

Любимият на индийската актриса сподели две нейни снимки, на едната от които я виждаме като малка, носеща розово сари.

Тази година Чопра, която живее с Джонас в слънчева Калифорния, посрещна рождения си ден далече от дома – в Лондон. Тя е там за новите серии на „Citadel“.

В своя профил в Instagram, Приянка сподели няколко снимки от слънчевите си бани, които е направила в свободното време между снимките. На тях я виждаме в цял черен бански с дупки, съчетан с ефектно колие с големи халки. В историята си пък тя качи видео от басейна и разкри, че ползва пачове за очи, за да няма черни кръгове и торбички.

„Очакване срещу реалност“, написа шеговито рожденичката.

"Благодаря на всички, които ми изпратиха толкова много любов и обич за рождения ден", написа Приянка и уточни, че макар да е имала малко празненство, вече знае, че всеки ден е радост и трябва да го цени. 

По-рано г-жа Джонас бе забелязана на сингъл финалите за жени и мъже на „Уимбълдън“. Там тя наблюдаваше срещите на тенисистите в непосредствена близост до принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън. Заради близките си отношения с Меган Маркъл, звездата въобще не отрази кралската двойка, решавайки да не ги поздравява, нито да говори с тях.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари