IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Цветен празник за Приянка Чопра и Ник Джонас

30 март 2021 16 30

Двамата отбелязаха Холи в Лондон

Снимка: БГНЕС

Приянка Чопра и Ник Джонас отбелязаха празника Холи по съвсем различен начин от миналогодишния.

В неделя 28-годишният изпълнител и 38-годишната му съпруга посрещнаха пролетта чрез древния индуистки фестивал. Към тях се присъединиха родителите на Джонас – Кевин и Денис, като четиримата се събраха в Лондон, където в момента Приянка снима сериала Citadel, който е продукция на платформата Amazon.

„Честит Холи от нашето семейство на вашето“, написа Ник под публикация в социалните мрежи. Той сподели няколко снимки от празненството, на които се вижда, че цялото семейство е покрито с цветни пудри. Това е част от празника, а цветовете са символ на радостта, любовта и единството. Холи също се свързва и с плодородието и благословията на новия дом.

Приянка също сподели снимка от семейното събиране, като написа, че това е един от любимите ѝ празници. „Надявам се, че всички можем да го празнуваме с близките си, но у дома“, добави тя в социалните мрежи. Тази година актрисата и съпругът ѝ празнуваха съвсем различно от миналата. Тогава те бяха в Индия само няколко дни преди началото на пандемията, като Ник за първи път присъстваше на такава традиция.

След като се женят през декември 2018 година, актрисата и изпълнителят почитат доста културни традиции, идващи както от Америка, така и от Индия. Всичко започна със сватбата им в Джодхпур, където двамата си казаха „Да“ в прекрасен замък. На следващия ден двойката направи още една церемония на същото място, но този път по индийските традиции.

Преди церемонията Ник и Приянка направиха цветен ритуал, чрез който и двамата се сдобиха с временни татуировки, направени с къна. След двете си сватбени церемонии, те първоначално посрещнаха гостите си в Делхи, а след това направиха още едно празненство в Мумбай, където всичко беше приготвено от майката на Чопра.

Въпреки твърденията, че не могат един без друг, Приянка и Ник продължават да развиват професионалните си кариери. Докато актрисата вече публикува автобиографията си Unfinished и е продуцент на проекта The White Tiger, то съпругът ѝ пусна нов албум – Spaceman, чиито песни е написал докато е бил далеч от любимата си.

„Започнах да пиша през юли. Съпругата ми беше в Германия, завършвайки един малък филм, наречен „Матрицата“, казва Ник пред Джими Фалън. Той допълни, че по това време се е чувствал отдалечен от света и от своя най-близък човек. Именно затова е започнал да пише и да изразява емоциите си на хартия.

По време на друго интервю Джонас заяви, че Приянка обожава албума, като повечето песни в него са писани за нея. „Когато не мога да изразя чувствата си чрез думи, отивам в студиото“, признава изпълнителят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари