IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас пуска нов албум, мечтае за деца

19 март 2021 10 50

Песните в него са любовни писма към Приянка Чопра, казва той

БГНЕС

Ник Джонас е готов за промяна в кариерата. След като заедно с братята си „съживи“ групата Jonas Brothers, той започна да крои планове за самостоятелни изяви. И ето че третият му албум Spaceman е вече факт.

Всички парчета, които музикантът представи на своята публика, са своеобразни „любовни писма“ към съпругата му Приянка Чопра, споделя музикантът.

Ник разкрива, че през последната една година всеки един от нас в един момент се е чувствал откъснат от света, точно като космонавтите, които са далеч от Земята. Така му хрумнало и името на албума.

Джонас пуска самостоятелния албум с 11 песни цели седем години след номер две, който достигна шеста позиция в класацията Billboard 200.

Но промените за Ник не свършват дотук. След като стана чичо на малката Лила (брат му Джо и Софи Търнър се радват на първото си дете), той вече мечтае за свои деца. В интервю за подкаста на Apple Music, певецът потвърди това и посочи, че с Приянка са готови за родителството.

„Разбира се. Това със сигурност е нещо, което и двамата очакваме с нетърпение. И знайте, че това ще се случи, когато трябва и ние сме готови за това“, обясни изпълнителят.

Спомняйки си за началото на връзката си с актрисата от индийски произход, Джонас разкрива, че онова, което им е помогнало да запазят любовта досега, е че на първо място са добри приятели.

„Имаме си изградено доверие“, категоричен е той.

По думите на певеца, през 2021-а той и съпругата му ще празнуват 3 години от сватбата. Двамата вече се познават достатъчно добре и спокойно могат да кажат, че когато бебето се появи, ще са подготвени за всичко.

Преди Ник Джонас да пусне новия си албум, Приянка Чопра откри индийски ресторант в Ню Йорк.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари