Приянка Чопра-Джонас е една от малкото актриси, които не останаха без ангажименти по време на пандемията и успяха да припечелят някой лев. След като наскоро се завърна от снимки във Великобритания, тя реши да инвестира част от спечеленото в нов бизнес. Използвайки уменията си в кухнята, звездата създаде ресторант в Ню Йорк, в който да покаже многообразието от вкусове на Индия, където е родена.
38-годишната красавица сподели няколко снимки от освещаването и изтъкна колко много се вълнува.
„Sona е олицетворение на вечната Индия и вкусовете, с които съм израснала“, написа Приянка.
Актрисата се похвали, че ресторантът ѝ ще бъде управляван от шеф Хари Наяк, който е известен готвач, ресторантьор и кулинарен консултант, работещ от години в американския град. Той е и автор на книгите „Моята индийска кухня“ и „Пътят на подправките“.
На ритуала, с който индийската перла сложи старт на своето кулинарно предизвикателство, присъства и съпругът ѝ Ник Джонас, който я подкрепил още при споделянето на идеята за него.
Очаква се ресторантът да отвори врати в края на март.
Коментари