IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра пусна своя козметика за коса

2 февруари 2021 14 40

Опаковките ѝ са от 100% рециклирани отпадъци

БГНЕС

Много известни личности се възползват от своята популярност, за да създадат успешен бизнес с козметика, дрехи, аксесоари, дори напитки. Заради пандемията, много от тях намериха повече свободно време, за да развиват начинанията си. Макар наскоро да се върна от снимки във Великобритания, Приянка Чопра не си даде почивка, а лансира своята линия козметика за коса.

Като индийка, жената на певеца Ник Джонъс неведнъж е споделяла, че косата ѝ е доста гъста, но за да бъде здрава и бляскава, прибягва до някои домашни маски. Сега тя решава да използва наученото от своята майка за продуктите от серията на Anomaly, които са с опаковки от 100% рециклирани отпадъци.

Актрисата даде старта на новото си начинание на 31 декември, като обясни в социалните мрежи, че през изминалата година се е фокусирала върху направата на козметиката, която е „достъпна, чиста и устойчива“. Тя е категорична, че всеки един от нас трябва да внимава с какво третира косата и кожата на главата си.

„Реших, че искам да направя линия за красота, но не знаех каква ще бъде тя, докато не разбрах каква е нишата на пазара“, разказва боливудската звезда пред ELLE US. По думите ѝ, на пазара има повече продукти за грижа за кожата, които са екологично чисти, вегански и създадени без тестване върху животни. Ето защо решила да направи подобни, но за коса – без сулфати и парабени.

Линията на Чопра се основава на една от тенденциите през изминалата година, завършила под знака на пандемията – „скинимализъм“ или по-просто казано, по-чиста кожа с по-малко грим и екстеншъни. Тя предлага хидратираща и овлажняваща маска, сух и три вида обикновен шампоан, както и балсам за коса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари