IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки забраните: Полиция хвана Приянка Чопра на фризьор

8 януари 2021 17 40

Актрисата държи на външния си вид

БГНЕС

Приянка Чопра-Джонас е една от актрисите, които много държат на външния си вид. Явно боливудската звезда е готова на всичко, за да получи перфектната прическа, пише Mirror и уточнява, че тя посетила тайно коафьори, като нарушила забраните във Великобритания. Това обаче не останало незабелязано от органите на реда.

Приянка и майка ѝ Мадху са влезли в луксозен фризьорски салон в квартал Нотинг Хил в Лондон. Те са разговаряли със служителите, когато двама полицаи влезли да им търсят сметка заради строгите мерки, свързани с третия локдаун в страната.

Съпругата на Джо Джонас имала намерение да се подстриже, но за малко да отнесе солена глоба. След разговор със служителите на реда, тя се отървала от санкцията.

Според информация на MailOnline, индийската актриса е в Лондон за снимките на нов филм. Пред полицаите тя се оправдала, че заради него има нужда от нова прическа. Друг е въпросът защо такава не ѝ е направена на снимачната площадка и тя е отишла в салона заедно с майка си.

Според новите действащи разпоредби във Великобритания, всички салони за красота не трябва да работят. Ако ги нарушат, собствениците могат да платят глоба до 10 000 британски лири.

По-късно стана ясно, че въпросният обект е отворил частично, за да изпълни поръчка на филмовата продукция, в която Приянка участва. На всички в помещението са били направени бързи тестове.

Още в края на декември 2020 г. актрисата сподели, че отново е на снимки и показа как трябва да стои на снимачната площадка – с предпазен шлем.

„Ежедневно тестване, щитове за лице и маски подръка. Това е направено след прическа и грим, където чакаме точно преди да снимаме, в сигурна зона на дистанция“, обясни тя.


Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари