IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приянка Чопра с два невероятни тоалета на наградите БАФТА

12 април 2021 16 30

Актрисата беше водеща на церемонията

Снимка: БГНЕС

Този уикенд в Лондон бяха раздадени филмовите награди на Британската академия, по-известни като БАФТА. Церемонията, която почита най-добрите представяния в британски и международни кинопродукции, е двудневно събитие. Награди като най-добър дизайн и най-добри специални визуални ефекти бяха раздадени в събота, а по-важните статуетки като най-добър филм и най-добри актьори бяха обявени в неделя.

Въпреки че не беше номинирана в нито една категория, Приянка Чопра успя да се превърне в централна тема на вечерта. Освен че водеше церемонията, актрисата обърна погледите и по червения килим, където се появи заедно със съпруга си Ник Джонас. Тя заложи на червено бродирано яке и бял панталон, комбинирани със синьо колие, докато изпълнителят избра класически костюм, изработен от Armani.

„Романтична вечер“, написа Джонас в социалните мрежи, като съпругата му заяви, че има най-красивия партньор сред всички на церемонията. Модните изяви обаче не спряха дотук. Малко по-късно Приянка се преоблече в тоалет от Ronald van der Kemp, идващ направо от есенната колекция за висша мода.

Черното копринено сако, украсено с ръчно рисувани мъниста и плисирани пеперуди, беше комбинирано с пола от плисе и допълнено от бижута на Bulgari. Тоалетът, както и цялата колекция на Роналд ван дер Кемп е направена чрез повторно използване на дрехи от предишни сезони. Мисленето за устойчива мода е популярна тенденция сред звездите, които се стремят да намалят замърсяването на околната среда.

„Не успяхме да решим кой от двата тоалета е по-хубав и затова избрахме и двата“, казва стилистката на Приянка. Актрисата пък показа няколко кадри зад кулисите на церемонията, като заяви, че тази година всичко е различно. От снимките се вижда, че местата в залата са празни, тъй като не се допускат зрители заради пандемията.

Наградите БАФТА бяха раздадени онлайн, като Мария Бакалова се размина със статуетката за „Най-добра актриса в поддържаща роля“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари