IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Племенницата на принцеса Даяна се омъжи за два пъти по-възрастен от нея

27 юли 2021 08 40

Майкъл Люис е по-възрастен от бащата на Кити Спенсър

Снимка: БГНЕС

Племенницата на покойната принцеса Даяна, 30-годишната Кити Спенсър се омъжи. Дъщерята на брата на лейди Ди  - Чарлз Спенсър стана съпруга на 62-годишния бизнесмен Майкъл Люис, който може да се похвали като собственик на състояние от 102 милиона долара. Сватбата се състоя на 23 юли в Италия.
 

Церемонията се състоя в старата вила Aldobrandini във Фраскати, от която се разкрива зашеметяваща гледка към Рим. Тържеството се проведе в един от луксозните ресторанти в Италия, където имаше танци и фойерверки. Преди това бъдещата младоженка се разходи с приятелки из района.

Празникът събра многобройните близки на знаменитата двойка, сред които бяха сестрите на Кити Елиза и Амелия, виконтеса Ема Уеймут със съпруга си, децата на младоженеца от предишни връзки и много други. Запознати предполагаха, че принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и принц Хари и Меган Маркъл ще дойдат да поздравят младоженците, но този път никой от кралските лица не се появи на сватбата.

Трябва да се отбележи, че любовната история на Кити и Майкъл започна още през 2018 година. Влюбените не бяха спрени от възрастовата разлика и година по-късно двойката реши да се ожени. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal-ish (@_althorp)

Милионерът направи предложение на избранницата си в Южна Африка, откъдето е той. Между другото, по-рано Спенсър вече е имала връзка с мъж, който е по-възрастен от нея. Преди Майкъл тя се срещаше с 47-годишния италиански магнат Николо Баратиери ди Сан Пиетро.

Майкъл Люис е с пет години по-възрастен от бащата на булката.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари