IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Племенницата на принцеса Даяна се сгоди

29 юли 2020 10 50

Новината беше обявена в социалните мрежи

Снимка: Pixabay

Честито на лейди Амелия Спенсър! Племенницата на принцеса Даяна обяви, че се е сгодила за дългогодишния си приятел Грег Малет. 

Малет сподели щастливата новина, публикувайки снимка в социалните мрежи, на която се вижда красивият годежен пръстен на дамата. От поста му става ясно, че той е задал важния въпрос преди седмица и е получил заветното „Да“. Малет призна, че това е бил най-щастливият ден в живота му. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Mallett (@gregmallett) on

„На 22 юли 2020 година помолих любовта на живота ми да прекара остатъка от живота си с мен и тя каза Да. Не мога да бъда по-щастлив. Обичам те с цялото си сърце“, написа той. Амелия побърза да изрази и своята любов и коментира публикацията, пишейки че това е най-прекрасният момент в живота ѝ.

Баща ѝ, Чарлз Спенсър, също потвърди новината, споделяйки снимка в социалната мрежа Туитър. Това е втори годеж в семейството, след като сестрата на Амелия, лейди Кити Спенсър също ще се омъжва. Тя споделя, че след като се е появила на сватбата на Меган и Хари, интересът към нея веднага се е увеличил.

„Последователите ми в Инстаграм изведнъж скочиха от 17 хиляди до половин милион само за една вечер. Помислих, че съм объркала телефона“, казва Кити пред Harper's Bazaar. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари