IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюан и Стив Кази се сгодиха

19 февруари 2020 11 00

Двамата очакват първото си дете

Снимка: Getty

Честито на Джена Дюан и Стив Кази!

Във вторник двамата обявиха, че са сгодени. Двойката публикува в Инстаграм идентични снимки, с които съобщиха щастливата новина. Публикациите веднага събраха хиляди харесвания и множество добри пожелания от близки и приятели на бъдещите съпрузи.

„Цял живот любов и развитие с теб... ти притежаваш сърцето ми“, написа Джена под снимката, на която се вижда диамантеният пръстен. От своя страна, Кази също изрази своята любов към годеницата си с мило послание в социалните мрежи. „Когато се събудиш сутрин, ще целуна лицето ти с усмивка, каквато никой досега не е виждал. Когато се събудиш сутрин, ще целуна очите ти и ще ти кажа, че теб съм обичал всичките тези години“.

Новината не е изненада за феновете на Дюан и Кази, тъй като двамата постоянно говорят, че искат да създадат семейство. Преди месец те обявиха, че очакват и първото си дете заедно.

Това ще е втори брак за Джена, която дълго време беше омъжена за актьора Чанинг Тейтъм. Двамата имат и 6-годишна дъщеря Евърли. Според източници, Тейтъм е много щастлив за бившата си съпруга и много я подкрепя. 

Джена и Стив започнаха връзката си през 2018 година, след като се запознават чрез общи приятели. Оттогава двамата са неразделни и постоянно публикуват общи снимки заедно. Новината за втората бременност на актрисата също беше обявена в социалните мрежи.

„Да бъда майка е най-невероятното нещо, което ми се е случвало. Стив Кази, ти си дар от Бога и не мога да бъда по-благодарна, че ще увеличим семейството си!“, написа Дюан. Това ще бъде първо дете за Кази, който признава, че няма търпение вече да посрещне детето си.

Джена Дюан най-сетне показа гаджето си. Стив се появи в профила ѝ

Засега не се знае полът или кога ще се роди детето, но от снимките в социалните мрежи изглежда, че това ще е доста скоро. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари