IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джена Дюан – гола и бременна

14 февруари 2020 08 30

Актрисата съвсем скоро ще посрещне второто си дете

Снимка: Getty

Джена Дюан наистина се наслаждава на бременността си.

39-годишната актриса и танцьорка съвсем скоро ще роди второто си дете, но преди това застава пред обектива на Елизабет Месина за една фотосесия, в която нищо не остава скрито. Дюан сподели няколко кадъра с последователите си в Инстаграм и призна, че това е най-вълшебното време в живота ѝ.

Снимката, с която Джена откри фотосесията си, я показва в празна стая, а актрисата е облечена само с дантелена рокля. Това, което се забелязва е, че тя няма никакви притеснения относно тялото си. 

Партньорът на Дюан и бащата на детето ѝ – Стив Кази, също се появява на някои от снимките. На една от тях той докосва коремчето на приятелката си, а тя изразява своята любов към него. „Любими, мой дар, аз съм най-щастливата жена на света“, пише Джена. 

И Кази не пропусна да публикува снимка от фотосесията. Той благодари на Елизабет Месина затова, че е направила снимки, които завинаги ще му напомнят за тези щастливи мигове.

„Само Елизабет Месина може да превърне едно дамско бельо, носено от жена в осмия месец, в елегантност“, пък пише Джена към една от снимките си, където носи дантелено боди. Общият брой фотоси е 8 и всеки един от тях успя да впечатли последователите на актрисата.

Чанинг Тейтъм и Джена се събраха заради дъщеря си

По време на гостуването си в предаването „The Kelly Clarkson Show“ Дюан проговори за разликата между първата и втората си бременност. Тя има още едно дете – 6-годишната Евърли Тейтъм, която споделя с бившия си съпруг Чанинг Тейтъм.

„Първата бременност беше доста лесна. Еви беше мечта. Този път също е прекрасно, но всичко се случва доста бързо“.

Тя добавя, че много по-бързо се подува и усеща по-голямо гадене от първия път. Очаква се Джена да роди през март, но бъдещите родители крият пола на бебето. Снимки от фотосесията на Дюан и Стив Кази може да видите по-долу.

 

 

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари