IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

62-годишният Долф Лундгрен се сгоди за 24-годишната си приятелка

22 юни 2020 10 50

Това ще е трета сватба за актьора

Снимка: БГНЕС

Холивудският актьор Долф Лундгрен ще вдига трета сватба. Той е предложил брак на 24-годишната Ема Крокдал, която веднага е приела. Новината обяви самият Лундгрен със снимка в социалната мрежа Instagram. Той написа, че нещо специално се е случило в Швеция, а Ема гордо показва годежния пръстен.

Снимката предизвика както добри пожелания, така и няколко шеги от страна на феновете. Докато някои се радваха за актьора и приятелката му, други го питаха дали това не е дъщеря му. Интересното е, че Крокдал е на същата възраст като най-голямата дъщеря на Лундгрен. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolph Lundgren (@dolphlundgren) on

Избраницата на звездата работи като фитнес инструктор в Лос Анджелис. Двамата започнаха да се срещат през януари тази година и явно любовта им е доста силна. Ема също сподели снимка в социалния си профил и написа, че все още не може да повярва какво ѝ се е случило. „Някой да ме ощипе“. Под нейната публикация имаше само позитивни коментари от приятели, които пожелаваха на двойката щастие и дълъг семеен живот.

Това ще е трети брак за Лундгрен, който беше женен за Анет Квиберг от 1994 до 2011 година, а преди това прекара само една година семеен живот с Пери Мом. Актьорът има и две дъщери – Ида и Грета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Krokdal (@emmakrokdal) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари