IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принцеса Шарлийн остава в Южна Африка. Ще се развежда ли?

2 август 2021 12 30

Тя не престава да поддържа връзка с децата си

БГНЕС

Принцеса Шарлийн все още е в Южна Африка. Въпреки слуховете, че тя е поискала развод от принц Албер, близки до кралското семейство на Монако посочват, че има шанс двамата отново да се съберат.

Според източник на списание People, принцесата продължава да изпълнява доброволческата си дейност зад граница и все още не се е възстановила напълно, за да се завърне в своя дом. Тя обаче поддържа непрекъсната връзка с децата си.

В една от своите публикации от началото на юни, Шарлийн показва снимки от шивашка работилница, където държи мобилния си и разговаря чрез видеовръзка със своите близнаци Габриела и Жак.

„Тя никога няма да напусне децата си“, казва още източникът и уточни, че съпругът на принцесата и децата могат да я посетят в Африка, ако стане така, че тя да не може да се върне при тях съвсем скоро.

Една от последните публикации на принцесата на Монако в Instagram, е отпреди 4 дни. В свой клип тя показва жена, която пее на открито, като посочва, че музикантката ѝ е припомнила нейната сватбена песен. С този пост Шарлийн загатва, че мисли за семейството и принц Албер.

Припомняме, че принцесата не можа да сподели десетата годишнина от сватбата заедно със съпруга си. Междувременно нейната половинка се появи на Олимпиадата в Токио.

 

Според някои издания, промененият вид на Шарлийн е показателен, че нещо става с нея и тя се бунтува срещу кралския протокол.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари