IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен към Том Брейди: Прекалено перфектен си, за да си истински

5 август 2021 17 40

Футболистът отпразнува 44-ия си рожден ден

Снимка: Getty Images

Дори след 12 години брак Жизел Бюндхен все още не може да повярва, че Том Брейди е истинско човешко същество. 

На 3 август звездата на американския футбол навърши 44 години и получи специални поздравления от съпругата си. 41-годишната моделка сподели няколко снимки в социалните мрежи на фона на песента "Can't Take My Eyes Off You" на Франки Вали. Жизел написа и част от текста в описанието, който гласи "Ти си твърде перфектен, за да си истински. Не мога да сваля очи от теб. Ти си като Рай на Земята. Искам да те държа завинаги. Най-накрая любовта дойде при мен. И благодаря на Бог, че съм жив. Ти си твърде перфектен, за да си истински. Не мога да сваля очите си от теб".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Бюндхен благодари на Брейди, че е избрал да прекара остатъка от живота си с нея и добави португалски превод на пожеланието си. Футболистът може и да на 44 години, но не мисли да прекратява спортната си кариера. След като спечели седмата си титла Супербол в първия си сезон като играч на Тампа Бей, той ще се завърне на терена за 22-ия си последователен сезон. 

Брейди и Бюндхен се женят през 2009 година и през февруари отпразнуваха 12-тата си годишнина. "Честита годишнина! Не мога да си представя по-добър партньор и по-добра съпруга от теб. Изпитвам огромна радост и удоволствие, когато виждам как семейството ни расте!", написа футболистът в социалните мрежи. Той допълни, че съпругата му е най-любищият, най-прекрасният и най-отдаденият човек, когото познава. "Ти винаги правиш това, което е правилно и си прекрасен пример за децата ни. Благословен съм да те имам". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Жизел не остана длъжна и също изрази любовта си пред целия свят. "Честита годишнина, любов! Не мога да повярвам, че минаха 12 години! Минали сме през толкова много и пораснахме заедно. Няма нещо, което да обичам повече от нашето семейство и няма друг човек, с когото бих искала да прекарам живота си!", пише моделката. 

Двойката има две деца - Вивиан и Бенджамин, докато Брейди е баща и на 13-годишния Джак, когото споделя с бившата си Бриджет Мойхан. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари