IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За рождения ден: Меган Маркъл не приела цветята от баща й

9 август 2021 18 00

Тя продължава да го игнорира

БГНЕС/IStockphoto

Меган Маркъл е получила голям букет със свежи цветя за рождения си ден, поръчани и изпратени специално от баща й. Това обяви самият той пред TMZ, уточнявайки, че тя не ги е приела. 

„Пожелавам ти честит рожден ден и по-светли дни“, пишело на картичката, която бившият мъж на Дория Рагланд пъхнал при червените рози, които избрал с много любов за своята щерка. 

По думите на Томас Маркъл, дъщеря му продължава да го игнорира и не желае той да бъде част от живота й. Поради това тя отказала да получи букета, нито му благодарила за милия жест. 

По-рано мъжът обяви пред медиите, че няма да се откаже и ще настоява, ако трябва и чрез съда, да види внуците си Арчи и Лилибет. 

Бившата херцогиня показа дъщеря си във видео 

Преди броени дни Меган Маркъл направи първата си поява пред камера след раждането на своята дъщеричка. Съпругата на принц Хари избра специален повод за това - нейната 40-та годишнина, за която вече ви разказахме. Докато тя духаше свещта на торатата с горски плодове на бюрото си, всички ние успяхме да видим за първи път снимки на малката Лилибет. 

Дали заради това, че тя празнува първия си рожден ден като майка на две деца или просто случайно, от дясната страна на актрисата се вижда ясно сива рамка с три снимки. На една от тях е новороденото момиченце, което тя целува. Зад нея има друг кадър, който най-вероятно е на нейният батко Арчи. 

Макар фокусът да е върху Маркъл и нейното масивно бюро, ако се вгледате по-внимателно, ще видите черно-белите кадри на младото семейство. А според експерти, не само рамките, а и всичко, подредено на бюрото, е прецизно подбрано предварително, за да й донесе определени приходи, рекламирайки конкретни марки.  

Меган, която роди второто си дете на 4 юни, изглежда в перфектна форма, усмихвайки се на камерата и своята колежка Мелиса Маккартни, с която разговаря. 

Във видеото на фондацията Archewell, която Меган и Хари създадоха след отделянето си от кралското семейство, се виждат още много детайли от техния прекрасен дом в Калифорния. Освен от бившия херцог на Съсекс, който жонглира навън и интериорът на стаята, в която се намира Маркъл, зрителите са впечатлени от смеплата й визия. Тя включва лек грим и нежен маникюр в бежово, като дава вдъхновение на много майки, които все още не успяват да помислят за външния си вид заради грижите по децата. От друга страна дразни някои, които не пропуснаха да отбележат в социалните мрежи, че не всички имат нейната подкрепа и от кърмене, домакинска работа и недоспиване изглеждат по съвсем различен начин.  

Междувременно, печелейки симпатии с това, че показва осиновеното от улицата куче в клипа, актрисата заинтригува своите последователи и с това, че се интересува от астрология. Както вече ви разкрихме, то е специална изработка - със зодиите на двете й деца. Според близки до семейството й, преди да роди дъщеря си, тя се е съветвала със специалисти за това коя е най-подходящата дата за това, за да има хубава натална карта и късмет в живота. Тя обаче едва ли е успяла да направи същото за Арчи, защото тогава все още се съобразяваше с правилата в кралския двор, сред които има няколко свързани именно с бременността и раждането. 

По всичко личи, че Маркъл се чувства много по-добре далеч от Великобритания. А тепърва предстои да видим дали тя ще показва по-често сина и дъщеря си в медиите. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари