IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Томас Маркъл за дъщеря си: Не харесвам в какво се е превърнала

31 юли 2020 14 40

Бащата на херцогинята на Съсекс не спира да я критикува

Снимка: БГНЕС

Отдавна се знае за разрива в отношенията между Томас Маркъл и дъщеря му Меган. Той използва възможността да я критикува и покрай биографичната книга, която излиза за херцозите на Съсекс „В търсене на свобода“. Творбата на журналистите Омид Скуби и Каролин Дюран вече предизвика вълнение и суматоха, още преди да е излязла. Очаква се книгата да излезе в продажба през месец август.

В книгата Скоби и Дюран вече разказаха защо Томас така и не пристигна на сватбата в Лондон и отбелязаха, че съпрузите са отклонили предложението си, защото е нараснал твърде много медийният интерес към бащата на булката.

„Това е най-лошият момент да хленчите и да се оплаквате от нещо, защото хората по света страдат от пандемията от коронавирус“, каза Маркъл в интервю за британския таблоид The Sun. „Обичам дъщеря си, но наистина не харесвам в какво се е превърнала... Струва ми се невероятно, че кралското семейство ги е посъветвало да ми помогнат, но те отказаха“, каза още 75-годишният мъж.

През февруари Томас Маркъл отново провокира дъщеря си като коментира изказването ѝ по повод марката Sussex Royal. Тогава той обясни, че те наистина нямат право да използват „кралски“, при положение, че са се отказали от кралските си задължения.

Книгата за херцозите на Съсекс ще стане достъпна само след няколко седмици, но вече е в списъка на бестселърите във Великобритания. Представителите на Меган Маркъл и принц Хари подчертаха, че херцозите не са споделяли никаква информация с авторите на биографията и се разграничават от написаното. Според Скоби и Дюран цялата информация е получена от стотици надеждни източници.

Публикуваните фрагменти описват не само семейните конфликти между Меган Маркъл и принц Хари, но и началото на тяхната романтична връзка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари