IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Мадона: Не съм бездарно, богаташко дете

10 август 2021 14 40

Лурдес Леон споделя, че иска сама да се справи с живота

БГНЕС

Дъщерята на кралицата на поп музиката Мадона - Лурдес Леон, откровено говори за отдадеността си да се справи сама с живота и кариерата си, без помощта на влиятеланта си, богата и суперизвестна майка. 

Моделът, сподели, че е крайно несъгласна с общественото мнение за себе си, а именно, че е поредното „богато дете без талант“.

24-годишната и най-голяма наследница на почти 63-годишната Мадона, е част от корицата на новия брой на списание Vogue, заедно със седем други модела, сред които са другите звездни деца - Кая Гербер (щерката на Синди Крауфорд) и Бела Хадид (дъщеря на Йоланда Хадид). Броят носи заглавието "Generation America: The Models Changing an Industry."

В септемврийския брой на Vogue има транс модели, както и такива с наднормено тегло, като идеята за пореден път е да се лансира разнообразието в света на модата.

Лурдес обсъжа с медията опита си като дъщеря на поп звездата в придружаващото интервю, където разкрива:

„Хората мислят, че съм поредното бездарно, богаташко дете, на което всичко му е дадено на тепсия, но това не важи за мен."

Лола, както е галеното й име, е първородна дъщеря на Мадона от връзката й с кубинския фитнес инструктор Карлос Леон. В интервюто тя изброява начините, по които е независима от известната си майка.

Тя твърди, че е платила сама за обучението си в колежа по танци и че живее в работническия квартал Бушуик в Бруклин, където също плаща сама наема си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

На друго място в интервюто, Леон коментира и някои от другите критики, с които се е сблъскала в резултат на това, че е в полезрението на обществеността, като коментарите в социалните мрежи относно избора й да не бръсне подмишниците си.

Докато разговаря с Vogue, Лурдес обсъжда и страстта си към танците, която е възникнала покрай неин учител, който я е накарал да разбере движенията на тялото по съвсем нов начин.

„Да използваме тялото си, за да определим пространството около нас, да го променим. Това е много нова форма на изразяване", казва Леон.

Брюнетката, която е участвала в кампании за Стела Макартни и Марк Джейкъбс, за кратко посещаваше университета в Мичиган, преди да се прехвърли в танцовата консерватория в SUNY Purchase.

Що се отнася до надеждите й за бъдещето, тя кзва, че целите й включват получаване на шофьорска книжка и „мотивиране на човек или двама“ да реализират мечтите си. 

„Бих искала просто да бъда от полза“, каза тя в друго интервю от април месец.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLA (@lourdesleon)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Аз ( преди 2 години )
Ако не беше щерка на Мадона никой нямаше да я погледне втори път, ама не сама просперира.Направо
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар