IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона за ситуацията на Бритни Спиърс: Това е нарушение на човешките права

12 юли 2021 18 00

Изпълнителката е поредната звезда, която подкрепи колежката си

Снимка: Getty

Ако питате Мадона, Бритни Спиърс трябва да бъде подкрепена от целия свят в битката ѝ срещу баща ѝ и настойничеството му.

62-годишната изпълнителка използва социалните мрежи, за да изрази мнението си относно тежката ситуация, в която се намира колежката ѝ. Двете дами се познават отдавна, като дори записват заедно парчето Me Against the Music през 2003 година. Мадона публикува своя снимка, на която носи бял потник с името на Бритни Спиърс, изписано с лилави букви.

„Върнете живота на жената. Робството беше изкоренено преди толкова много години! Смърт за алчната патриархалност, която причинява подобни неща на жените в продължение на векове. Това е нарушение на човешките права! Бритни, идваме да те спасим от затвора!“, гласеше написаното от Мадона.

В същия ден Бритни също сподели силно съобщение, като написа в Instagram, че всички нейни хейтъри може да целунат задните ѝ части. Това е отговорът на изпълнителката, след като тя беше залята от критики, че позира гола ден по-рано.

Скорошното съобщение на Мадона не е единственото в подкрепа на Бритни. През юни тя публикува снимка, на която се целува с Бритни на сцената на наградите на MTV през 2003 година. Кадърът беше свързан с решението на рапъра Lil Nas X, който целуна един от танцьорите си в края на изпълнението по време на наградите BET тази година.

„Аз го направих първа“, похвали се Мадона. Феновете веднага помислиха, че тя се опитва да започне война с Lil Nas X, но той бързо отрече тези слухове. Изпълнителят заяви, че с Мадона са приятели и тя просто се е пошегувала.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари