IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Агилера: Бритни Спиърс заслужава свобода

30 юни 2021 11 00

Спиърс проговори пред съда за настойничеството на баща си, което продължава 13 години

Снимка: БГНЕС/Getty

Кристина Агилера застава в ъгъла на Бритни Спиърс по делото срещу баща ѝ и настойничеството му.

В понеделник изпълнителката написа дълго съобщение в Туитър относно колежката си, предлагайки ѝ подкрепа и насърчавайки всички да се борят за справедлив процес. Миналата седмица Спиърс най-накрая проговори пред съда относно ситуацията си, която вече продължава 13 години. Прочувственото ѝ изявление шокира света и накара множество звезди да изразят недоволството си в социалните мрежи и да помолят властите да прекратят настойничеството на Джейми Спиърс.

„През последните дни мисля за Бритни и всичко, през което е преминала. Недопустимо е човешко същество, което иска да поеме контрол над живота си, да няма това право. Да бъдеш заглушаван, пренебрегван, тормозен и неподкрепян от тези, които уж са ти най-близки е най-ужасното нещо на света. Емоционалните и психическите травми, които това може да причини на един човек е нещо, което не трябва да бъде игнорирано“, пише Агилера под обща снимка с Бритни.

Тя допълва, че всяка жена трябва да има право да взима решения за собственото си тяло, репродуктивната си система, личното си пространство, здравното си състояние и цялостното си щастие. Агилера казва, че няма никаква представа какво е да живееш под постоянен контрол, но споделя мнението си, базирайки се на това, което е чула, чела и видяла в медиите.

„Отчаяната молба за свобода ме кара да мисля, че този човек, когото познавах, е живял без съчувствие или нормалност през целия си живот. Жената, която е работила под невъобразимо напрежение и натиск, заслужава цялата свобода на този свят. Сърцето ми е с Бритни. Тя заслужава истинска любов и подкрепа“, завърши изпълнителката.

Спиърс и Агилера имат дълга история. Двете се запознават по време на снимките на The Mickey Mouse Club още като деца, след което се изстрелват почти паралелно към световна слава. Поколението на 90-те израства с техните песни, а множество медии измислят истории за вражда между двете. Агилера обаче отрича всички тези слухове и споделя, че всъщност е искала да потуши измисленото напрежение между двете групи фенове.

„Ако тогава имаше социални мрежи, съм сигурна, че щяхме да направим една обща песен и да закопаем слуховете“, категорична е Кристина. Тя допълва, че все още може да се появи техен проект, като това ще е сбъдната мечта за нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари