IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристина Ричи забременя от фризьора си

11 август 2021 10 50

Това ще е второ дете за 41-годишната актриса

БГНЕС

Кристина Ричи обяви, че е бременна и очаква второто дете. Тя сподели в своя Instagram снимка от ултразвук и написа: „Животът става все по-добър.“

41-годишната актриса, позната от филмите  „Семейство Адамс",  „Слийпи Холоу“,  „Русалки" и  „Каспър", вече има един 7-годишен син.

По-интересното в случая, е че бащата на бъдещото й бебе е нейният фризьор Марк Хемптън, който също публикува ултразвуковите изображения на страницата си в социалната медия.

В секцията за коментари няколко от известните последователи на Ричи я поздравиха за новината, включително Кат Денингс, която написа:  „О, Боже мой !!!" и Хелена Кристенсен, която възкликна: „Прекрасно", докато Даян Крюгер коментира с: „Поздравления ???“

Миналият месец Ричи отпразнува рождения ден на бащата на бъдещото си дете, като тогава написа в Instagram, че той е нейният „любим човек“, като също го нарече „великолепен мъж“ и „носител на всичко щастливо, вълшебно и добро“.

Тя също така написа:  „Обичам те. Следващата година ще бъде най-добрата!", намеквайки за бременността си.

Ричи вече е майка на 7-годишно момченце, което носи името Фреди. Детето е плод на връзката й с отчуждения й съпруг Джеймс Хердеген, с когото тя започна да се развежда през юли 2020 г.  Двамата се ожениха през 2013 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на нейния сериал  „Pan Am".

Още през 2017 г. Ричи каза пред дигиталното списание Net-a-Porter как това, че е станала майка, я е променило много. „Бракът показва вашите недостатъци в това как се справяте с нещата, а раждането на дете ви принуждава да растете със скоростта на светлината“, каза тогава тя.

 „Аз съм напълно различен човек, в сравнение с това каква бях преди да имам дете".

Ричи каза в интервю от 2019 г. защо е избрала да запази живота на сина си извън социалните медии с думите:

 „Аз самата преживях славата като дете много трудно. Бях много чувствителна и агресивна в действията си. Никое дете не трябва да бъде критикувано, разпитвано, интервюирано и съдено от възрастните. Това е и причината да не споделям снимки на сина си онлайн. Това е едно и също нещо".

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

пепи ( преди 2 години )
Най-после фризьор който да не е обратен!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар