IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Ашли Греъм отново се разголи

2 август 2021 17 40

Преди две седмици моделката обяви, че чака второ дете

Снимка: Getty Images

Ашли Греъм отново показа, че по никакъв начин не се срамува от тялото си. 

По-рано през месеца 33-годишната моделка обяви, че заедно със съпруга си Джъстин Ървин чакат второ дете, а сега е време за поредното голо селфи. В историите си в Instagram Греъм напомни за себе си и позира чисто гола пред огледалото в банята. От снимката се вижда, че звездата е в напреднала бременност, но това по никакъв начин не й пречи да показва тялото си и да се гордее с фигурата си. 

Кадърът е последният в невероятната поредица, споделена от Ашли. След обявяването на втората бременност, тя публикува друга гола снимка, която обаче е заснета сред природата. Камерата е малко по-далеч от моделката, която се е прегърнала през горната част на тялото и е отметнала главата си настрани. "Чувствам майката природа", гласеше описанието, а публикацията бързо привлече вниманието на феновете. 

На 13 юли Греъм сподели, че носи второто си дете, публикувайки снимка, на която прегръща наедрялото си коремче. "Последната година беше изпълнена с малки изненади, големи загуби, познати начела и нови истории. Тепърва започвам да осъзнавам и да празнувам това, което следващата глава от живота ще ни донесе", написа щастливата майка. Засега не е ясно какъв е полът на бебето и кога точно ще се роди то. 

Все пак Ашли този път ще е малко по-подготвена за майчинството, след като вече една година се грижи за сина си Айзък. "Последната година ме научи на много търпение. Как родителството е едно безкористно дело и разбрах, че нямам нужда от огромно пространство, за да си върша професионалните задължения", казва моделката. 

Съвсем скоро свободното пространство на Ашли и Джъстин ще се смали още повече след появата на второто им дете. Сигурни сме обаче че това по никакъв начин няма да попречи на родителите, а по-скоро ще им донесе още по-голяма радост. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари