IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Фъргюсън споделя как принцеса Даяна би реагирала на Мегзит

12 август 2021 15 00

Според нея, лейди Ди би се гордяла с децата си

Снимка: Getty Images

61-годишната херцогиня на Йорк, майка на принцеса Беатрис и принцеса Юджини, гостува в The Kyle & Jackie O Show и в интервю коментира решението на принц Хари и Меган Маркъл да напуснат кралските задължения и да напуснат Великобритания .

Сара Фъргюсън отбеляза, че покойната принцеса Даяна определено е щяла да одобри Мегзит.

„Мисля, че тя би била много горда с момчетата си, които твърдо се отстояват. Те много приличат на нея. Изключителни момчета с необикновени съпруги и прекрасни деца. Мисля, че щеше да каже: "Да!" Животът така или иначе е труден. Не е нужно да съдим другите “, каза бившата съпруга на принц Андрю.

 

Лейди Ди загина при автомобилна катастрофа в Париж през август 1997 г. През юли тя щеше да отпразнува 60 -ия си рожден ден. На рождения ден на майка си принц Уилям и принц Хари откриха паметник в нейна чест в градината на двореца Кенсингтън.

Сара Фъргюсън имаше приятелски отношения с принцесата на Уелс. Херцогинята е сигурна, че като баби, тя и Даяна щяха да се забавляват от сърце.
 „Представяте ли си какви състезания бихме организирали? И купоните! Определено щях да я изхвърля от надуваемия замък “, пошегува се Фъргюсън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари