IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Меган Маркъл обвини принц Хари, че е прекъснал връзката с дъщеря му

15 август 2021 21 00

Томас Маркъл се страхува, че никога няма да види внуците си

Снимка: БГНЕС

Продължават студените отношения между Меган Маркъл и нейния баща. 77-годишният Томас Маркъл даде ново интервю на Дан Уоттън като част от шоуто "Големият въпрос" (GB News). Той отбеляза, че отново е направил опит да подобри отношенията с дъщеря си, изпращайки й подарък за 40 -ия й рожден ден, но не е получил обратна връзка.

 Томас каза, че е изпратил на Меган букет от червени рози с две жълти рози в средата, които символизират двамата му внуци - Арчи и Лилибет. Между другото, Маркъл -старши никога не ги е виждал. „Пожелах й честит рожден ден и всичко най -светло, но не получих отговор“, каза Томас.

Връзката на Меган Маркъл с баща й се влоши след брака й през май 2018 г. Тогава, поради заболяване, Томас не можа да участва в церемонията - вместо него булката беше отведена до олтара от принц Чарлз.

Оттогава херцогът и херцогинята на Съсекс са спрели да общуват със своя роднина. Томас е склонен да обвинява принц Хари за това.

„Изненадан съм, че Хари никога не си направи труда да дойде да ме посети или да поиска ръката на дъщеря ми ... Бях в болницата, говорих с тях от отделението, казах, че не мога да дойда на сватбата, и тъй като тогава те са били с мен не говорят. Представете си, че сте родител и детето ви е в болницата. Няма ли да се притеснявате за здравето му, независимо дали живее или умира? Но оттогава не ми отговарят. Под каквато и да е форма. Тя (Меган) се е променила (след срещата с Хари), това не е дъщерята, която познавах. Дъщеря ми беше много по -любящ човек “, каза Томас Маркъл.

Той също така призна, че не губи надежда поне за кратка среща с внучката си и подчерта, че е изключително доволен от избора на име за нея.

„Наричам я Лили, това е моята Лили. Това е перфектното име. Не Лилибет, а Лили ... Бих искал да я видя, много бих искал! Искам да я прегърна, както и Арчи “, каза Томас Маркъл. Страхува се, че поради влошеното здравословно състояние той никога няма да се срещне с внуците си. И точно това обстоятелство го принуди да потърси помощ от съда.

Ще припомним, по -рано тази година Меган Маркъл каза в интервю за Опра Уинфри, че баща й я "предал" и тя "трудно се примирила" с това предателство. 
Томас обаче смята, че това е лъжа. И се научи да лъже „под влиянието на Хари“. „Нейните лъжи са толкова очевидни, че не знам защо го казва“, сподели раздразнен Томас Маркъл.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари