IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Йоанна Драгнева: Щастието ни е двойно!

16 август 2021 10 50

Певицата очаква второто си дете

БГНЕС

„Щастието ни е двойно! Всичко е  по 2!“. Това написа Йоанна Драгнева във Facebook, с което обяви, че тя й половинката й Мирослав Димитров ще стават отново родители. Двамата съобщиха щастливата новина малко след като отпразнуваха втория рожден ден на своята дъщеричка Аннмари. 

Певицата и нейният приятел позират до огромна надуваема цифра 2 в дома си, усмихвайки се на камерата. На друг кадър виждаме бъдещата майка с джиесем в ръце, показващ реалния размер на бебето в момента. 

„Да! Щастливи сме да съобщим, че очакваме второто си дете!“, пише още Драгнева. 

От своя страна Мирослав Димитров, който е водещ на сутрешния блок на Bulgaria On Air „България сутрин“, също сподели няколко кадъра и написа: 

„Най-големия подарък за рождения ден на Аннмари е, че след около 6 месеца ще бъде кака, а нашето семейство ще е от 4-ма. Някой да ме спре да си налея една ракия!!! Знам, никой не може“.

Мъжът до Драгнева я целува и позира гордо с лист хартия, на който се вижда ехографска снимка на второто им дете, украсена с розова панделка. 

Двойката не посочва какъв е полът на бебето. 

Йоанна Драгнева и Мирослав Димитров, които бяха колеги в БНТ и там започна връзката им, станаха родители за първи път през 2019 г. Тяхната 2-годишна дъщеричка е изключително музикална. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

На мен днес пък ми д ( преди 2 години )
Кого ги интересува това? Кому е нужна тази показност?! Хубаво, радват се, но никой не се интересува от това, освен семейството и мисля, че е пошло да показваш на цяла България ехографска снимка на нероденото си дете. Освен това, има различни хора. Не бих искала *** и пульо да гледат снимка на ембриона ми,Между другото, днес ми дойде! Много се радвам, щото ми закъсняваше. Дали може да напишете статия за мен? А предложение как и с какво да позирам, ще ми дадете ли?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар