IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жената, обвинила Кенет Пети в изнасилване: Той и Ники Минаж ме тормозят

18 август 2021 11 00

Дамата е подала жалба в съда и ще съди известната двойка

Снимка: Getty Images

Ники Минаж и Кенет Пети нямаха много време да се порадват на първото си дете, тъй като съвсем скоро след раждането му те получиха съдебна призовка. Жалбата е подадена от жена, обвинила Пети в опит за изнасилване през 1994 година. Той беше осъден за това си деяние година по-късно и остава като регистриран сексуален престъпник в Калифорния. 

Дженифър Хъф, която сега е на 43 години, обвинява Минаж и Пети в сплашване на свидетел и умишлено и небрежно причиняване на емоционален стрес, както и в тормоз, нападение, сексуално насилие и сексуален тормоз. Жалбата е подадена в съд в Ню Йорк на 13 август. Жената казва, че в годините след опита за изнасилване Минаж е използвала своя статут на звезда, за да смаже репутацията на Хъф. Като пример тя дава интервю на изпълнителката по радиото през 2019 година, когато казва, че Пери е обвинен неправомерно. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Според съдебните документи, през 2018 година Минаж е направила публично обръщение, в което защитава съпруга си, пишейки "Кени е бил на 15, тя е била на 16 и двамата са били във връзка, но всичко това не се казва в интернет". Хъф твърди, че никога не е имала взаимоотношения с Пери и просто го е познавала от квартала, в който и двамата са живеели. Според нея, твърдението на Ники е тормоз. 

Дженифър казва, че Пети е нарушил споразумението от 1994 година, когато директно и индиректно я е заплашил, предупреждавайки я да не говори за обвиненията в изнасилване. Тя допълва, че той се е свързал със семейството й, за да ги убеди да не говорят публично за нападението. Хъф допълнително обвинява Минаж в сплашване, заплахи и тормоз. Жената казва, че никога не се е запознавала с изпълнителката, която се жени за Пети през 2019 година. 

Според обвинителката, Ники й се обажда през март 2020 година, за да й предложи да й плати билет до Лос Анджелис или да изпрати публициста си за среща, в която да се измисли изявление, в което да се оттеглят обвиненията в изнасилване. Хъф твърди, че е отказала предложението и е казала на Минаж "Искам да знаеш като жена, че това се е случило". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

В съдебните документи се казва още, че след няколко дни някой се е обадил на брата на Дженифър, предлагайки му 500 000 долара от името на Минаж, ако убеди сестра си да напише писмо, в което се отказва от първоначалните си показания за изнасилване. Дамата допълва, че изпълнителката се е опитала да я подкупи с 20 хиляди долара и е предложила да изпее "Честит рожден ден" за 16-годишнина на дъщеря й. 

"В пряк резултат от действията на подсъдимата Минаж и подсъдимия Пети, Хаф е била травмирана през целия си живот. Ищецът се е местил на няколко пъти в различни държави, за да избегне сплашване и тормоз от страна на подсъдимите и техните съюзници, юридически екипи и фенове", се казва в съдебния иск. Адвокатът на Пети отказва коментар по темата, а говорител на Минаж също не е излязъл с официална позиция.

Според Хъф, Пети я е заплашил с нож, когато са били тийнейджъри в Куинс. След това я е отвел в близка изоставена къща и насилствено я е изнасилил. Ким Ливингстън, говорителка на окръжната прокуратура на Куинс, заяви пред The New York Times, че Пети е арестуван в същия ден като предполагаемата аката. Тя допълва, че той е обвинен в изнасилване от първа степен и по-късно се признава за виновен в опит за изнасилване. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

Хъф казва, че оттогава е станала параноична, след като е получавала нежелани обаждания и се е притеснявала, че още поддръжници на Пети ще се появят в къщата й. Допълва, че е имала кошмари и изпитвала тревожност и след като мъж се е доближил до дъщеря й през октомври 2020 година, тя се е уплашила, че детето й ще бъде убито или отвлечено. 

Пети също така се е признал за виновен по дело за убийство от първа степен. Миналата година той беше обвинен от жури, че не се е регистрирал като сексуален престъпник, когато се е преместил от Ню Йорк в Лос Анджелис. Рапърът се обяви за невинен и беше пуснат под гаранция от 100 хиляди долара. През март 2020 година той вече беше регистриран като сексуален престъпник и в щата Калифорния. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари