IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За рождения ден: Джо Джонас ни покани в дома си

17 август 2021 18 00

Той й Софи Търнър със полуголо селфи от банята

БГНЕС

Джо Джонас стана на 32 през изминалия уикенд. Певецът, който съвсем скоро тръгва на турне заедно с братята си, празнува на скромно парти в дома си. Благодарение на това ние и най-големите му почитатели успяхме да разберем как изглежда къщата, в която живее със Софи Търнър. 

„Благодаря на всички за любовта за рождения ден вчера“. Това написа музикантът, споделяйки галерия от снимки от изминалото парти. 

Джо е публикувал кадър, на който свири на пианото. Той носи спортен панталон, потник и риза с цвят слонова кост. На другите след него виждаме тематичната украса с огромните цифри 32 и шампанско под формата на балон. Те са разположени в хола му, който е с висок дървен таван, големи кръгли колони и огромен диван, пред който има черна плазма. В ляво от него се намира въпросния музикален инструмент, на който Джонас твори. 

Рожденикът използва повода, за да покаже, че се е излежавал до късно със своята половинка. Ето защо сподели кадър и от спалнята. Там двамата са под белите пухени завивки. Насреща им има камина с шарени плочки, в която е запален огън. От лявата страна на нея е поставена симпатична черна масичка с орхидея върху нея. 

Вместо да разкрие своята парти визия, Джо ни покани в банята си, пускайки селфи, направено от Софи Търнър. На него той сякаш е станал току що, миейки зъбите си без дрехи. За щастие на жена му, тя го закрива, седейки на стол, за да се гримира. 

По-рано съпругата на певеца все пак разкри завесата към част от рождения му ден, като качи две снимки с Джо. На тях го виждаме със сив панталон и плетена поло блузка със златни копчета и джобче. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари