IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Покрай скандала с принц Андрю, се заговори за минал скандал между Елизабет II и снаха й

18 август 2021 10 50

Кралицата забрани на членовете на семейството си да общуват с виновната херцогиня.

Снимка: БГНЕС

Напоследък животът на кралското семейство е придружен от грандиозни скандали, в които от време на време се появяват принц Хари и Меган Маркъл. Принцеса Даяна често е в центъра на вниманието въпреки кончината й. Наскоро изплуваха страховити подробности от личния живот на друг член на кралското семейство.

Както се оказа, вторият син на кралица Елизабет II, принц Андрю, също й причини много проблеми. Преди дни той беше обвинен в насилие над непълнолетна. На този фон социалните мрежи припомниха лудориите на бившата съпруга на херцога на Йорк Сара Фъргюсън. През лятото на 1992 г. те почиваха с кралското семейство в шотландския замък Балморал. Ваканцията за влюбените беше развалена от скандална статия със снимки на херцогинята, уловена да целува милионера от Тексас Джон Брайън.

Бившият готвач на Елизабет II каза, че кралицата никога не е излизала на закуска този ден. „Мисля, че е видяла снимките“, - пише Express думите на Дарън. Самата Сара избяга позорно от Балмор в същия ден.

Но когато херцогинята пристигна в дома си в Съри, журналистите вече я чакаха. Според слуховете, след като снимките оскверняват честта на семейството, Елизабет II забранява на близките си да общуват с виновната херцогиня.

„Принц Филип беше бесен, тогава никога не прости на Фърги за тъжните заглавия от миналото. Когато кралицата я покани в Балморал, той веднага замина за остров Уайт, защото дори не искаше да се срещне с херцогинята “,- каза кралският експерт Камила Томини пред This Morning.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари