IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор за звездите, които не къпят децата си: Нуждаят се от почивка!

20 август 2021 10 30

Актрисата също го правела през уикенда

БГНЕС/IStockphoto

Дрю Баримор изисква от дъщерите си да се къпят всеки ден от понеделник до петък. Що се отнася до уикендите, тогава е малко по-снисходителна. Това обяви 46-годишната звезда по повод дискусията за това кои звезди и по колко често пращат децата си в банята. 

След като Мила Кунис и Аштън Кътчър признаха, че не винаги къпят своите дъщеря и син, а по-скоро го правят, когато забележат, че са мръсни, се разрази спор за това какви са хигиенните навици на много знаменитости. По този повод 46-годишната актриса посочи, че с темата започва да се експонира. 

„Хей, знаете ли какво? Хората просто се нуждаят от почивка“, каза тя, с което защити своите колеги, които независимо дали са известни или не, като много други родители понякога не смогват с всичките задължения. 

Баримор, чийто момичета са на осем и половина и седем, посочва, че особено, когато те са на училище, държи всеки ден да се къпят. Но дойде ли уикенда, може и да пропуснат поне ден.

„Просто търся баланса... През уикендите съм като: Ти си в соления океан. На кого му пука? Добре си“, казва още тя, говорейки по темата пред Entertainment Tonight. 

По думите на Дрю, наред с всичко друго, което се случва по света и около отглеждането на децата, хигиената на 100% не е онова, на което обръща задължително внимание. 

Междувременно, след като Мила и Аштън, а после и други звездни двойки, си признаха, че не къпят децата си редовно, много американски лекари посочват, че това може да е правилен подход, чрез който да запазят кожата на малчуганите здрава. По данни на Академията по дерматология в САЩ, малчуганите между 6 и 11 години не се нуждаят от ежедневна вана, но все пак е препоръчително да се мият с вода и сапун поне веднъж или два пъти на седмица. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Gerry ( преди 2 години )
От кога Аштън и Мила имат близнаци?!Статията е пълна с правописни грешки!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар