IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън: На сватбата ми ще сменя 10 рокли

23 август 2021 14 40

Милионерската наследница сподели детайли около церемонията с Картър Ръм

Снимка: Getty Images

Сватбата на Парис Хилтън ще бъде едно епично преживяване.

40-годишната милионерска наследница гостува в предаването The Tonight Show и сподели няколко детайла около предстоящата церемония с Картър Ръм. Според нея, планирането на сватбата е доста стресиращ процес и голяма част от напрежението може да идва от огромните желания, които самата булка има.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

"Ще бъде тридневен купон. Ще направим доста неща", казва Хилтън, отбелязвайки че засега е избрала само сватбената си рокля. Въпреки че звездата твърди, че не е много суетна, признава, че най-вероятно една рокля няма да й бъде достатъчна. "Най-вероятно ще има доста рокли, около 10. Обичам да сменям тоалети", продължи Парис, добавяйки че младоженецът най-вероятно ще заложи само на един костюм, защото не е чак толкова обсебен от модата. 

Хилтън казва пред Джими Фалън, че въпреки стреса около организирането на сватбата, няма търпение да запознае феновете си с Картър Ръм в предстоящия документален проект "Paris in Love", който ще бъде излъчен в Peacock. Новото шоу бележи завръщането на наследницата към телевизията, след като дълго време стоя настрана от малкия екран. Сватбата й с Ръм също ще бъде заснета и показана на зрителите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

"Чувствах, че епизодите приключиха по чудесен начин, но в същото време исках да покажа на феновете си, че съм намерила своя принц и приказката ми има щастлив край", обяснява Хилтън. Тя се сгоди за Картър Ръм на 13 февруари по време на празненствата за 40-ия й рожден ден. Тогава двамата заминаха на частен остров, а пръстенът беше специално направен за Парис. Диамантеното бижу, което включва няколко карата и изумруди е направено от бижутера Жан Дусет, който е пра-правнук на известния бижутер Луи Картие. 

В интервю за Vogue Хилтън сподели, че няма търпение за следващата глава от живота си и се радва, че има толкова прекрасен партньор до себе си, който я подкрепя във всяко едно отношение. "И двамата превръщаме другия в по-добър човек. Той напълно си заслужи чакането!", допълва тя. Двойката започва да излиза през 2019 година и не смята, че прибързва със сватбата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

След грандиозната церемония, Хилтън ще насочи мислите си към създаване на семейство. Преди няколко месеца тя отхвърли слуховете, че е бременна и заяви, че подобни планове може да прави чак през 2022 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари