IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Критикуват Парис Хилтън, че иска инвитро заради прищявка

3 февруари 2021 08 40

Звездата желае да има разнополови близнаци

БГНЕС

„Беше тежко, но знам, че си струва“. Това написа наскоро Парис Хилтън, обявявайки, че се е подложила на стимулация, за да зачене инвитро. След като разкри плановете си, звездата, която иска да има близнаци – момиче и момче, получи доста критики в социалните мрежи. Причината е, че макар и да върви към 40, тя няма здравословни проблеми, нито препоръка от лекар за това.

В интервю за подкаста The Trend Reporter with Mara, певицата разкри плановете си за бебе, като посочи, че нейната приятелка Ким Кардашян я насочила към репродуктивен специалист. Чрез нея тя открила, че може да сбъдне мечтата си за близнаци, която има от малка.

„Развълнувана съм да премина към следващия етап в живота си. Вярвам, че да имаш семейство и деца е смисълът на живота. Реших да забременея, защото най-накрая намерих човека, с когото да създам семейство“, обяснява тя.

В разговора Парис не съобщава тя и половинката ѝ Картър Риъм да имат конкретна здравословна причина, заради която да изберат процедурата. Именно това накара част от последователите ѝ да смятат, че звездата е отишла в лекарския кабинет заради прищявка, без дори да пробва да зачене по естествен път.

„Знаменитостите правят това отдавна. Поне Парис казва много за това, което някои вече знаеха“, „Тоест тя иска да бъде родител, който си избира трофеи. Тя не иска деца, тя иска такива, които са генетично перфектни, създадени по калъп“, пишат възмутени хора под публикация на списание People във Facebook, разказваща за инвитро процедурата на Хилтън. Други пък защитиха звездата, коментирайки, че тя е на години и просто чак сега е срещнала подходящия човек, с когото имат финансовата възможност да отглеждат близнаци.

Преди няколко месеца русокоската дори сподели, че вече е избрала име на момичето, което иска да има:

„Когато замразяваш яйцеклетки, можеш да избираш какво дете да имаш – момче, момиче или близнаци. Момичето ще се казва Лондон, а за момчето все още не съм решила. Помолих приятелите да помагат с идеи за имена, като не е задължително да са на градове“.

В интервю за списание Times Хилтън посочва, че в момиченцето, което ще има, иска да вижда нейно „миникопие“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари