IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездни домове: Милионерското имение на Парис Хилтън

19 декември 2020 21 00

Наследницата показа част от дома си

Снимка: БГНЕС

Някога чудили ли сте се как изглежда домът на Парис Хилтън? Е, въображението ви може да почине за малко, тъй като милионерската наследница ни разходи из имението си в специално видео.

В момента имението ѝ в Лос Анджелис е почти празно, тъй като е в ремонт от две години. Времето, нужно за реновиране, би трябвало да ви даде представа колко голям е имотът. За една бърза разходка из всички стаи са ви необходими 17 минути, в които научавате само основните неща за стаите, но не и всички детайли. Добре че къщата е празна, иначе видеото щеше да е доста по-дълго.

По време на разходката из празнотата Хилтън връща във въображението си спомените, които е създала във всяка една стая. Клипът започва с показването на офиса на звездата, както и стая, която е специално създадена за съхраняване на различни продукти. Ако превъртите директно на тази част от видеото, е напълно възможно да си помислите, че Парис прави рекламна кампания, а не разходка из дома си. Т. нар. „стая на продуктите“ е пълна с най-различни предмети от проекти, в които звездата е участвала. Всичко това обаче вече го няма и пространството ще бъде превърнато в стая за отдих.

След това дойде време за кухнята, всекидневната и новия офис на Хилтън. Когато влезе в голямата спалня, звездата си спомни за огромния си дрешник, пълен само с обувки. „Това е депресиращо“, казва тя в клипа, след като осъзнава, че балконът ѝ е напълно премахнат. Добавя, че преди стаята е изглеждала като райско кътче, а сега е пълна развалина. Тъй като обувките хич не са били малко, Парис и екипът ѝ преди са създали пространство само за тях, като всяка една стена от дрешника е била изпълнена с различен чифт. „Всички те бяха Louis Vuitton и бяха подредени по цветове. Беше все едно влизате в магазина. Прекрасно“.

Звездата сподели и за момента, в който стаята ѝ с бижута е била ограбена. „Когато дойдох тук една вечер, стаята беше напълно празна, защото някой беше влязъл и взел абсолютно всичко“, спомня си Парис. Към края на видеото домът на Хилтън придобива малко по-завършен вид, след като дизайнери са напълнили стаите с мебели, а обувките и дрехите са почти подредени във всеки един дрешник.

Все пак до пълното завършване на имението има доста работа, а Хилтън обеща на феновете си, че ще направи още едно видео, за да покаже новия облик на дома си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари