IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън: Душили са ме, малтретирали

4 септември 2020 08 40

Звездата споделя за стари връзки

Снимка: БГНЕС


Малко преди премиерата на документалния филм This Is Paris 38-годишната звезда сподели нови подробности от своето минало, в което далеч не всичко е било идеално, както сме свикнали да мислят за нея многобройните й поклонници. Парис Хилтън призна, че е била малтретирана от пет бивши гаджета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

„Преживях няколко връзки, изпълнени с насилие. Давиха ме, биеха ме, хващаха ме агресивно. Изтърпях това, което никой не трябва да търпи, - каза Парис в интервю за списание People. - В началото всички те изглеждаха толкова добри момчета, но след това показаха истинската си същност. Те ми завиждаха и се опитваха да ме контролират. И тогава дойде момент, когато започнаха да проявяват насилие - физическо, словесно и емоционално. "
 

Хилтън вярва, че токсичната романтика е причинена от травматично преживяване през младостта ѝ. По-рано звездата разказа през какво трябвало да премине в интернат в Юта, където била изпратена от родителите си за превъзпитание.

„Бях толкова свикнала с това поведение в Прово, че мислех, че е нормално“, каза Парис. - Не разбрах какво са любовта и връзките. Погрешно приех [момчетата] да са луди. Поглеждайки назад, не мога да повярвам, че позволявам на хората да се отнасят с мен така. "

Сега Хилтън е доволна от бизнесмена Картър Реум, когото смята за своя идеален мъж. Звездата призна, че преди не е била готова за истински здравословна връзка, но опитът, който е преживял, я е научил на много.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари