IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Хилтън иска да има близнаци

17 септември 2020 10 40

Тя мисли да използва замразените си яйцеклетки, за да забременее

Снимка: БГНЕС

Парис Хилтън и Картър Ръм сериозно обмислят възможността да създадат семейство. В скорошно интервю за подкаста „LadyGang“ богатата наследница сподели плановете си за бъдещето и за желанието да има деца.

Хилтън разкри, че преди години е замразила свои яйцеклетки, които скоро може да използва, за да зачене близнаци. Тя дори си пожела момче и момиче, които да отгледа заедно с приятеля си. Звездата добави, че близката ѝ приятелка Ким Кардашян я е насърчила да замрази яйцеклетките си, за да тушира напрежението в медиите от факта, че все още не е омъжена. Освен това, този подход може да успокои и самата Парис, която винаги ще знае, че може да забременее, благодарение на науката.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Замразяването позволява на жените да запазят качеството и младостта на яйцеклетките си, за да могат след няколко години да забременеят чрез инвитро процедура. Всяка майка може да избере какъв пол да си имплантира. Въпреки напредването на науката, все още няма 100% гаранция, че този процес ще е успешен. Хилтън обаче не се отказва и твърди, че вече си е направила планове за децата.

Тя сподели, че е запазила всеки един свой тоалет, надявайки се някога да даде дрехите си на своята дъщеря. Звездата дори е измислила име и на бъдещото си момиченце. Ако всичко е наред, то ще се казва Лондон, но засега братчето ѝ все още си няма име. В нов документален филм Хилтън говори за тъмното си минало, включително и известната секс касета, която тя прави, когато е на 20 години. Тя зачекна и темата за насилие по време на обучението ѝ в частно училище.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

„Въпреки че съм била в ада и съм се върнала, аз съм все по-силна и мога да премина през всичко. Надявам се да бъда вдъхновение за другите момичета, които преминават през подобни периоди“, казва Парис. Добавя, че всеки един, който чувства напрежение и прави неща против волята си, трябва незабавно да напусне мястото, на което живее или учи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари