IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Рейнолдс: Съпругата ми беше важна част от новия ми филм

20 август 2021 11 00

Въпреки че не се появява на екран, Блейк Лайвли подкрепяла проекта зад камера

Снимка: Getty Images

Райън Рейнолдс може и да е ключовият играч, но Блейк Лайвли е човекът с джойстика.  

В свой стил актьорът заяви, че въпреки че той е звездата и продуцентът на новия филм Free Guy, съпругата му от 10 години е мозъкът зад цялата операция. В социалните мрежи Рейнолдс похвали Лайвли и я поздрави, че е измислила една от най-добрите сцени в лентата. Сюжетът показва как героят на Райън разбира, че е играч в глобална видеоигра и решава да бъде спасител за всичките си приятели. 

Какво точно е направила Лайвли? Оказва се, че тя е осъществила изненадващата поява на Крис Евънс във филма. Free Guy вече е по кината и зрителите бяха очаровани от включването на екранния Капитан Америка. В края на филма се вижда как Райън се бори срещу злото, използвайки щита на супергероя, а след това сцената се мести в местно кафене, където Крис седи и гледа развитието на ситуацията. По едно време той разлива кафето си и казва "Какво, по дяволите?". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Disney_dutch (@disney_fury)

Пред WIRED Рейнолдс споделя, че е решил да пише на Евънс докато актьорът е бил в Бостън. "И, бидейки най-добрия джентълмен и мъж на света, той се качи в колата си, дойде на снимачната площадка и снима с нас в продължение на 7 минути". Сега обаче Райън разкрива, че идеята всъщност не е била негова, а на съпругата му. "Free Guy нямаше да бъде този филм без Блейк Лайвли. Тя беше важна част от всеки етап при направата на проекта както иновативно, така и емоционално", пише той в социалните мрежи. Добавя, че всички трябва да сме благодарни на нея за изненадата.

Въпреки че Рейнолдс не спомена името на Крис, феновете веднага разбраха за какво става въпрос. Преди две седмици актьорът призна, че съпругата му е помогнала за подобряването на няколко сценария, върху които работи и допълва, че Лайвли често не получава заслужените овации от публиката. "Голяма част от отличните ми сценарии са с помощта на Блейк. Тя се включва, взима клавиетурата и започва да пише", разкрива Райън. 

Според него, има наследствен сексизъм в Холивуд, който кара хората да се съмняват или да неглижират участието на Блейк, но той ще направи всичко възможно тя да получи заслужените поздравления. "Тя е много талантлива, уникално мил човек в тази странна... забавна индустрия, в която работим. Помогна ми ужасно много в Deadpool и други филми, които се оказаха огромен успех". 

Освен с помагането в писането на сценарии и осигуряването на Крис Евънс, Блейк подкрепя съпруга си и чрез секси промотиране на новия му филм. Преди седмица тя публикува снимка по бельо край басейна, с която се опитва да накара хората да отидат и да гледат Free Guy. Райън, разбира се, използва възможността да се пошегува със съпругата си и заяви пред света, че премиерата на филма не е единственото нещо, заслужило празнуване.

"Каква голяма вечер за Free Guy. И каква голяма вечер за Блейк Лайвли, защото това означава, че сме официално двойка и в Instagram. Знам колко много това значи за нея", сподели той в социалните мрежи под кадър от червения килим. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари