IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иво Аръков с плах поздрав към гаджето за рождения ден

20 август 2021 14 50

Сподели първата снимка с нея извън историята си

IStockphoto

„Честит рожден ден, бебче“. Това написа Иво Аръков в социалните мрежи, качвайки своята първа снимка с гаджето извън своята история. С нея той потвърди, че е с красавицата и я поздрави за празника й. 

Макар звездата от сериала „Съни бийч“ да не пише по-лични думи за Габриела Николаева, с публикацията си той доказва, че е готов да каже на всички С нея съм“. Освен това е отбелязал приятелката си в Instagram, което е показателно, че вече не я крие в социалните мрежи. 

Преди да покаже любимата си по-отблизо, която му отговори със сърце в коментар, Иво сподели видео от красотите на Закинтос, където я заведе. Разбира се, той не изневери на себе си, качвайки и кадри по бански, като написа: 

„Това съм аз под дървото“. 

Междувременно рожденичката не е толкова активна в интернет, но пък последните й кадри там също са по бански - в златисто и червено. 

За това, че Аръков не е сам се заговори още през май. Тогава самият той загатна, че е поставил ново начало с настъпващата пролет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари