IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иво Аръков вече не крие гаджето си

26 май 2021 10 50

Двамата са по-влюбени от всякога

IStockphoto

В началото на май Иво Аръков сподели своя снимка, с която провокира любопитството на феновете си. На нея той отбеляза дамата, с което затвърди слуховете, че има жена до себе си. Няколко седмици по-късно, той вече не крие, че е влюбен отново, показвайки я в социалните мрежи.

„Пролет. Топлото чувство на едно обещаващо начало“, написа тогава актьорът, с което сякаш искаше завоалирано да се похвали, че си има ново гадже.

На кадъра, който бе качен в историята на звездата от „Съни бийч“, Аръков целува приятелката си Габриела, обгърнал я с ръце.

Приятелката на Иво е първата, която той представя официално след неуспешната му връзка с Мика Стоичкова, заради която той започна да крие личния си живот.

В профила си Габриела Николаева се описва по-скоро като буря, отколкото като спокойно море. В социалните мрежи тя често качва свои снимки по бански и такива от пътешествията ѝ из страната.

„Знаеш, че тя е правилната, когато всяко място, на което отидеш без нея, чувстваш като грешното“, пише красавицата под своя снимка, най-вероятно говорейки за това, че липсва на своя любим.

Актьорът, участващ в не един български сериал, бе забелязан в компанията на момичето още през април тази година. Не е ясно откога двамата са заедно, но щом се престрашиха да споделят своя обща снимка, надяваме се нещата между тях да са сериозни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Злати ( преди 2 години )
Мен такива балкони винаги ме инетересуват :))))
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 2 години )