IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венци Венц заведе секси гадже на Малдивите

22 април 2021 15 00

В компанията им са и дуетната му половинка Павел с неговата любима Кристин Нгуен

Istock

Оказва се, че Павел Николов и красивата му приятелка – моделът Кристин Нгуен не са сами на Малдивите. Те са в компанията на дуетната половинка на Павел – Венци Венц от групата Pavell & Venci Venc' и неговата сексапилна приятелка – Мая Вангелова.

Обичаните в България хип-хоп артисти се намират в идиличния курорт Fihalhohi Island Resort, но не споделят с феновете си в Instagram свои общи снимки, а всеки от тях позира сам на различни, но еднакво красиви пейзажи, но и непропускайки да покаже своите татуси.

Венци неотдавна сподели в телевизионно интервю, че обмисля брак с настоящата си половинка, с която се познавали от 10 години. Освен това той е горд баща на малка дъщеричка – Агуая, която е плод на предишна негова връзка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Venci Venc' (@venztagram)

На същото място на Малдивите също така се намират и певицата Ани Хуанг и нейната половинка – режисьорът Люси Иларионов. Не става ясно дали трите влюбени двойки са се организирали за обща ваканция или пък пътуването им не е свързано със снимките на някакъв видеоклип.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pavell Nikoloff (@pavizzll)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Иван ( преди 2 години )
Не разбрах с какво точно тази статия заслужава внимание ...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар