IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Том Круз кацна с хеликоптер в двора на британското семейство

25 август 2021 14 40

Причината: закъснявал за снимки

БГНЕС

Том Круз реши да кацне в градината на британско семейство, защото "закъснявал за снимките на новия си филм" от поредицата „Мисията невъзможна".

Холивудският актьор дори предложил на децата на собственичката на имота Алисън Уеб да ги повози малко на борда на хеликоптера си.

Причината Круз да се приземи в градината в Уорикшир на въпросното семейство била, че местното летище в Ковънтри било затворено.

Според BBC семейството, което живее в Багинтън, Уоруик, не е знаело, че именно Круз е на борда на летящото превозно средство. На тях само им било казано, че има известен човек, който закъснява и има нужда да се приземи в двора на имота им.

В крайна сметка явно Круз не е бързал чак толкова много, защото се е  съгласил да позира за снимки с въпросното семейство и дори да им подари една безплатна разходка с хеликоптера.

Алисън Уеб казва пред BBC следното: „Беше готино, че децата видяха хеликоптер да каца в градината ни. Том Круз излезе и всички бяхме „Уау“. Той отиде направо при децата да си поговори с тях, а след това дойде и ни благодари. Тогава той каза, че ако децата искат, могат да се качат с него в хеликоптера."

Уеб също така добавя: „Денят се оказа невероятен. Беше сюрреалистично, все още не мога да повярвам, че се е случило."

Седмата част от франчайза „Мисията невъзможна“ е режисирана от Кристофър Маккуари и ще бъде пусната по кината през май 2022 г. след многократни забавяния. Във филма участват още Хейли Атуел, Саймън Пег, Винг Рамс, Ванеса Кърби, Ребека Фъргюсън и Хенри Черни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари