IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зоуи Кравиц се разведе със съпруга си на фона на слухове за афера с Чанинг Тейтъм

30 август 2021 10 40

Изглежда, че всичко е сериозно в отношенията на звездите

Снимка: БГНЕС

Наскоро стана известно, че Зоуи Кравиц най -накрая се разведе с Карл Глусман след 18 месеца брак. Официалното разпадане на отношенията стана на фона на слуховете за романа на 32-годишната актриса с 41-годишния Чанинг Тейтъм.

Според Us Weekly решението за развод на актьорите е взето от съда в Ню Йорк в понеделник, 23 август, и е вписано в протокола на следващия ден. Изданието казва, че звездата от „Големите малки лъжи“ и съпруга й са се разделили през декември 2020 г. Кравиц подаде молба за развод в Ню Йорк на 23 декември, двамата нямаха брак дори две години.

Зоуи и Карл се ожениха тайно през май 2019 г. През юни същата година двойката си спретна сватба в Париж, във френското имение на звездния баща на актрисата Лени Кравиц. На тържеството бяха поканени майката на Зоуи Лиза Бонет със съпруга й Джейсън Момоа, Рийз Уидърспун, Шейлин Уудли, Никол Кидман, Лора Дърн и други холивудски звезди.

Още преди Зоуи да получи официалния документ за развод, се появиха слухове за новата й афера с актьора Чанинг Тейтъм. Звездната двойка беше забелязана на романтична разходка в Ню Йорк.

В момента Кравиц и Тейтъм работят заедно по първия режисьорски проект на Зоуи, в който Чанинг ще участва. Pussy Island е трилър, който разказва историята на Фрида, сервитьорка от Лос Анджелис, която попада  в близкия кръг на филантропа и технологичния магнат Слейтър Кинг. Когато тя е поканена на частния му остров, Фрида започва да забелязва, че има нещо зловещо в перфектния плажен рай.

„Чен (Чанинг Тейтъм) стана единственият претендент за ролята на филантроп и технологичен магнат Слейтър Кинг“, каза Кравиц пред Deadline.com.
„Когато видях работата му в Super Mike XXL, останах с впечатлението, че той е тук - истинска феминистка. Исках да си сътруднича с тези, които са близки до тази тема “, добави Зоуи.

Между другото, през април тази година Чанинг Тейтъм се раздели с певеца Джеси Джей, с когото се срещаше повече от година, а сега е напълно свободен. Преди това той беше женен за актрисата Джена Дюан, в този брак Тейтъм има дъщеря Евърли, която сега е на 8 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Gerry ( преди 2 години )
А певеца Джеси Джей, с когото...Уау, от кога Джеси Джей е мъж?!?!?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Фифи ( преди 2 години )
само любов да има , но в тези среди са лишени от тези превилегий.Там са зверове .Само власт и пари ги интересува.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар