IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм за първи път показа лицето на дъщеря си

28 юни 2021 08 40

Евърли е вдъхновила актьора да напише книгата "The One and Only Sparkella"

Снимка: Getty

Чанинг Тейтъм най-накрая е готов да запознае света с дъщеря си Евърли.

Въпреки че досега е споделял снимки с момиченцето, това е първият път, в който актьорът показва лицето му. Кадърът показва как двамата върху пясъка на плажа, а зад тях се разкрива красив вечерен пейзаж. Тейтъм е поставил ръце върху Евърли, която гледа към небето. "Ти, мое мъниче, си всичко! Ти си моят свят и моето сърце!", написа Чанинг в социалните мрежи. 

След това актьорът разкри и няколко детайла около снимката, казвайки че Евърли е гледала към пълната Луна и е разказвала за пророчеството за русалката, която се показвала само на пълнолуние. "След това изтичахме във водата и започнахме да я търсим, играхме си със светещи пръчки в нощтната вода, призовавайки русалката", пише Тейтъм. Той се надява някой ден дъщеря му да прочете написаното и да се усмихне, спомняйки си за забавното време, което е прекарала с баща си.

Чанинг, който посрещна Евърли през 2014 година, признава, че бащинството е имало няколко трудни моменти. "Бях много нервен, когато станах самотен баща и трябваше да отглеждам момиче. Проблемът ми беше, че просто не знаех всичките женски неща, които една майка знае и това ме плашеше. Отидох в YouTube и започнах да се уча как да сплитам коса", казва той пред списание People. Добавя, че най-лесният начин да се разбира с дъщеря си, е просто да се потопи в нейния свят и да прави всичко, което тя прави. 

"Ако това означава да нося пачка и да си лакирам ноктите или да нося грим - на кого му пука? Това работи и ще продължавам да го правя", категоричен е актьорът. Връзката с Евърли го вдъхновява да напише книгата "The One and Only Sparkella". Той посвещава творбата си на всички татковци по света, които се чудят как да се справят с родителството.

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан се женят през 2009 година, след като се запознават на снимачната площадка на филма "Step Up". От любовта им се ражда Евърли, но двамата се равеждат през 2019 година, като се разбират да споделят попечителството над дъщеря си. Дюан вече има ново семейство и е сгодена за Стив Кази, с когото имат и син. Чанинг на няколко пъти влизаше и излизаше от връзка с певицата Джеси Джей, като двамата се разделиха окончателно преди няколко месеца. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари